Stängsel Stockholm

RING OSS - 08-124 006 39

Stängsel

Vi kan allt om stängsel i Stockhiolm

Vi heter inte Grym Stängsel i Stockholm utan orsak. Vi bygger grymma stängsel i Stockholm för företag, industrier, organisationer och privatpersoner. Alla våra stängsel fyller verkligen sin funktion, men vi ser till så att de har olika utseenden som är anpassade för den verksamhet som ni bedriver och där de ska stå.

Vi som arbetar med grymma stängsel i Stockholm har tillsammans över 30 års erfarenhet av stängselbyggen i Stockholm. Under årens lopp har vi fått många nöjda med våra stängsel.

Vilka slags stängsel behöver ni?

Våra stängsel fyller sin funktion och markerar gränserna för den egna villatomten, för industriområdet, för förskolans område, skolan eller invid farlig trafik som järnväg eller tunnelbana. De företag som ansvarar för inhägnad av farlig trafik behöver stängsel som effektivt ser till så att ingen klättrar över dem och skadar sig. Ett stängsel kring den egna villan ska också hålla borta obehöriga som villaägaren inte vill ha på sin tomt.

Vi bygger dessa stängsel i Stockholm:

  • industristängsel
  • byggstängsel
  • viltstängsel
  • panelstängsel
  • villastängsel
  • förskolestängsel

Vi bygger även grindar

Förutom att vi bygger stängsel i Stockholm, bygger vi även grindar. Det är ungefär samma princip som med stängsel, att vi även anpassar grindarna efter de behov som ni som våra kunder behöver. En stor vikgrind in till ett industriområde, bör inte se likadant ut som en villagrind – som helst ska se mer inbjudande ut och inte så avvisande som en industrigrind.

Vi har fina smidesgrindar som ni kan välja mellan, med fina vikgrindar som ser mer attraktiva ut än enklare industrigrindar.

  • Villagrindar
  • Förskolegrindar
  • Industrigrindar
  • Större vikgrindar

Stängsel för bollplan

Behöver ni ett stängsel kring bollplanen? Vi har höga grindar för bollar som lobbar i luften och som effektivt ser till att bollarna inte hamnar någon annanstans än på bollplanen. 

Bommar som skydd

Vi erbjuder även bommar för BRF:er och de bostadsområden där man vill skydda de boenden mot bilkörning. Vi bygger många bommar som skyddar järnväg och tunnelbana i Stockholm.

Kontakta oss för kostnadsfri offert för stängsel i Stockholm!

Grym Stängsel i Stockholm AB


Robert Anbergsväg 9
151 51 Södertälje

08-124 006 39

[email protected]

559153-0059


Stängsel

Reparationer


logo-image

Om Oss

Vi monterar och reparerar stängsel, grindar och staket för företag och privatpersoner.

Läs mer om oss

Integritetspolicy

Kontakt

Grym Stängsel i Stockholm AB

Org nr: 559153-0059
Robert Anbergsväg 9
151 51 Södertälje
Tel: 08-124 006 39

Hitta hit